Murerfirma i Nordsjælland

Facaderenovering Lyngby og omegn

Du skal vælge os som dit foretrukne murerfirma til facaderenovering i Lyngby og omegn, hvis du vil have:

Vil du have en pris på din opgave?

Jeg sidder klar til at modtage din henvendelse og besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Murermester Jonas Meldal

Få boligen frisket op med en facaderenovering i Lyngby og omegn

Trænger dit hus til en kærlig hånd? Så kan det nemt fikses ved hjælp af en facaderenovering i Lyngby. Hos Murermester Jonas Meldal tilbydes facaderenovering til private og erhvervskunder i og omkring Lyngby, Gentofte, Hellerup, Søborg og Holte. 

Jeg dækker dog også det øvrige Sjælland. Med en renovering af facade kan du få dit hus til at fremstå som nyt. Jeg tilbyder facadepuds både ind- og udvendigt, så dit hus kan blive piftet op hele vejen rundt. Jeg bestræber mig altid på at levere et færdigt produkt af høj kvalitet, som du kan nyde i mange år frem. Vi tilbyder også renovering af hus.

Hvad siger mine kunder?

Anmeldelser på Håndværker.dk

Jeg har gode anbefalinger og udtalelser på Håndværker.dk, Danmarks håndværkerportal. ​Se dem herunder eller klik ind og læs mange flere via linket herunder.

Flotte nye fliser, køkken

Jonas satte fliser op i hele køkkenet. Det gik hurtigt og ser godt ud. Alt blev leveret til aftalt tid og pris. Stærk anbefaling af Jonas herfra, og fuld tilfredshed på alle parametre.

Nye klinker på trappe

Vi fik muret vores trappe ind til huset op og lagt nye klinker. Jonas udførte et superflot arbejde, som vi er meget tilfredse med. Vi vil varmt anbefale Jonas og hans arbejdskraft.

Renovering af badeværelse

Jonas har udført et virkelig godt stykke arbejde ved at sætte nye fliser op i hele mit mini-badeværelse. Rummet har en del skæve vinkler og hjørner, men det har slet ikke været et problem for Jonas.

Murermester Jonas Meldal

Hvad koster en facaderenovering?

Hos mig er ingen opgave hverken for simpel eller for kompliceret – jeg har kompetencerne til at klare det hele. Prisen på en facaderenovering i Lyngby og omegn, afhænger af renoveringens omfang, men hos mig finder du altid skarpe tilbud og attraktive priser. Hos mig er det vigtigste at jeg kan tilfredsstille mine kunder.

Derfor kan du som kunde forvente at være med under hele processen, hvor dine ønsker kommer i første række. Jeg er omhyggelig og effektiv i min måde at arbejde på og overholder naturligvis altid mine aftaler.

Råd & vejledning

Kontakt mig for facaderenovering

Leder du efter en kompetent og en faglig dygtig murer, der kan realisere dine drømme omkring renovering af facade, kan du ringe til mig med det samme. Jeg står altid klar til at modtage nye opgaver inden for facaderenovering, som jeg glædeligt løser.

Jeg kan kontaktes på telefon: +45 40 88 96 59 eller på e-mail: [email protected].

Galleri

Billeder af mit arbejde

Herunder har jeg udvalgt nogle af de projekter, som jeg har udført igennem tiden. Kontakt mig gerne i dag, hvis jeg ligeledes skal hjælpe dig med dit murerprojekt.​