Renovering af hus og ombygning udført af kompetent murer

Er du utilfreds med udseendet af dit hus? Så er det sikkert noget, der kan fikses, hvis du får foretaget en renovering af hus. Dette er netop, hvad jeg som murer kan hjælpe dig med. Murermester Jonas Meldal tilbyder ombygning og renovering af hus til private og erhverv  i lokalområdet, herunder blandt andet Lyngby, Gentofte, Hellerup, Søborg og Holte, men jeg dækker også resten af Sjælland.

Jeg tilbyder både små og store former for husrenovering. Vi tilbyder fx. renovering af badeværelse. Det afhænger udelukkende af dine behov og ønsker. Min store erfaring indenfor faget gør mig kompetent til at udføre forskellige former for renovering. Du kan altså trygt vælge mig som din næste samarbejdspartner.

Hvad koster en ombygning?

Uanset om du ønsker at få foretaget en større eller mindre renovering af hus, står jeg klar til at hjælpe. Om der er tale om en tilbygning, ombygning eller en lille renovering, spiller altså ingen rolle for mig. Hos mig vil du desuden altid få et godt tilbud med en billig pris på dit projekt.

For mig er kundens tilfredshed det vigtigste. Derfor lægger jeg en ære i at løse en opgave efter den højeste faglige standard. Jeg gør mig derfor altid umage under hele processen, hvad end det er i forbindelse med rådgivning eller oprydning.

Kontakt mig for at høre mere renovering af hus

Hvis du står og mangler en murer, der kan tilbyde professionel rådgivning samt hurtigt og grundigt udført arbejde til gode priser, kan du kontakte mig med det samme. Hos mig kan alle kunder få et tilbud på en ombygning eller anden renovering af hus.

Jeg kan kontaktes på telefon: 40 88 96 59 eller på e-mail: kontakt@murermester-jm.dk. Du kan også udfylde formularen her på siden, og så vender jeg tilbage, så vi kan tage en snak om dine muligheder.​

Skriv eller ring til mig

​Står du og har brug for min hjælp? Kan du altid ringe til mig på tlf.: ​40 88 96 59. Eller har du eventuelle spørgsmål til mig kan du benytte formularen her. 

Jeg giver dig:

Professionel rådgivning

Hurtig udført arbejde

Kvalitetssikkerhed

Råd og vejledning 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt