facaderenovering øger værdien på din bolig

GentofteTrænger dit hus til en kærlig hånd? Så kan det nemt fikses ved hjælp af en facaderenovering. Hos Murermester Jonas Meldal tilbydes facaderenovering til private og erhvervskunder i og omkring Lyngby, Gentofte, Hellerup, Søborg og Holte. Jeg dækker dog også det øvrige Sjælland.

Med en renovering af facade kan du få dit hus til at fremstå som nyt. Jeg tilbyder facadepuds både ind- og udvendigt, så dit hus kan blive piftet op hele vejen rundt. Jeg bestræber mig altid på at levere et færdigt produkt af høj kvalitet, som du kan nyde i mange år frem. Vi tilbyder også renovering af hus.

Hvad koster en facaderenovering?

Hos mig er ingen opgave hverken for simpel eller for kompliceret – jeg har kompetencerne til at klare det hele. Prisen på en facaderenovering afhænger naturligvis af renoveringens omfang, men hos mig finder du altid skarpe tilbud og attraktive priser.

Hos mig er det vigtigste desuden, at jeg kan tilfredsstille mine kunder. Derfor kan du som kunde forvente at være med under hele processen, hvor dine ønsker kommer i første række. Jeg er omhyggelig og effektiv i min måde at arbejde på og overholder naturligvis altid mine aftaler.

Kontakt mig for at aftale nærmere

Leder du efter en kompetent og billig murer, der kan realisere dine drømme omkring renovering af facade, kan du ringe til mig med det samme. Jeg står altid klar til at modtage nye opgaver inden for facaderenovering, som jeg glædeligt løser.

Jeg kan kontaktes på telefon: 40 88 96 59 eller på e-mail: kontakt@murermester-jm.dk. Du kan også udfylde formularen her på siden, hvis du vil høre mere om pris og varighed af projektet.

Skriv eller ring til mig

​Står du og har brug for min hjælp? Kan du altid ringe til mig på tlf.: ​40 88 96 59. Eller har du eventuelle spørgsmål til mig kan du benytte formularen her. 

Jeg giver dig:

Professionel rådgivning

Hurtig udført arbejde

Kvalitetssikkerhed

Råd og vejledning 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt