​Renovering af badeværelse og nyt badeværelse

Hos Murermester Jonas Meldal tilbydes både små og store former for renovering af badeværelse. Renoverer du dit badeværelse, kan det få et anderledes udtryk, så det vil føles som nyt. Jeg foretager renovering af badeværelse og laver nyt badeværelse hos private og erhvervskunder i og omkring Lyngby, Gentofte, Hellerup, Søborg og Holte, men jeg dækker også resten af Sjælland. Vi tilbyder også renovering af hus.

​Hvad end du ønsker et helt nyt badeværelse eller en badeværelsesrenovering, står jeg klar til at hjælpe. Min store erfaring i branchen gør mig kompetent til at udføre forskellige former for renoveringsopgaver. Jeg hjælper desuden gerne med rådgivning omkring materialevalg og giver gerne inspiration til, hvordan du kan pifte dit badeværelse op.

Hvad koster en renovering af badeværelse?

Omkostningerne ved en renovering af badeværelse afhænger af flere parametre. Først og fremmest har opgavens omfang en betydning. Hos mig vil du dog altid modtage et tilbud ud fra konkurrencedygtige priser, ligegyldig hvilken opgave jeg skal løse for dig.

Når der skal laves nyt bad eller andet renoveringsarbejde, benytter jeg altid kvalitetsleverandører. Dette er din garanti for, at badeværelset bliver bygget af markedets bedste produkter. Du er altså garanteret et holdbart badeværelse af høj kvalitet.

Ring for nyt badeværelse

Kunne du tænke dig at modtage et godt tilbud på renovering af badeværelse eller et nyt badeværelse, skal du ikke holde dig tilbage med at kontakte mig. Du kan ringe på telefon: +45 4088 9659 eller skrive til e-mail: kontakt@murermester-jm.dk

Modtag et uforpligtende tilbud på din mureropgave

Udyld formularen her hvor du beskriver din opgave, og så vender jeg retur med et tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

hvad siger mine kunder?

Anmeldelser på Håndværker.dk

Jeg har gode anbefalinger og udtalelser på Håndværker.dk, Danmarks håndværkerportal.
​Se dem herunder eller klik ind og læs mange flere via linket herunder.

Flotte nye fliser, køkken

Jonas satte fliser op i hele køkkenet. Det gik hurtigt og ser godt ud. Alt blev leveret til aftalt tid og pris. Stærk anbefaling af Jonas herfra, og fuld tilfredshed på alle parametre.

Peter Hedegaard – August 2019

Nye klinker på trappe

Vi fik muret vores trappe ind til huset op og lagt nye klinker. Jonas udførte et superflot arbejde, som vi er meget tilfredse med. Vi vil varmt anbefale Jonas og hans arbejdskraft.

Susanne og Arne – juni 2020

Renovering af badeværelse

Jonas har udført et virkelig godt stykke arbejde ved at sætte nye fliser op i hele mit mini-badeværelse. Rummet har en del skæve vinkler og hjørner, men det har slet ikke været et problem for Jonas.

Mette Olsen - septemper 2019

Se flere anmeldelser på Håndværker.dk –

uforpligtende tilbud

Murermester med mangeårig erfaring

Hos Murermester Jonas Meldal bygger jeg på høj kvalitet og kundetilfredshed.
​Jeg er altid omhyggelig i mit arbejde, og leverer et ordentligt produkt til aftalt tid.

Vi er ligeledes​ medlem af Byg Garanti

Er du interesseret?

Indhent et uforpligtende tilbud på
​din næste mureropgave

​Murermester Jonas Meldal er din kvalitetsbevidste rådgiver og murermester. Jeg samarbejder med kvalitetsleverandører, så du kan stole på, at din opgave bliver udført med markedets bedste service.

Telefon

+45 4088 9659

adresse

Emil Pipers vej 26 st. th., 2800 Kongens Lyngby

Klik her for rutevejledning

Vil du have en pris på din opgave?

Jeg sidder klar til at modtage din henvendelse. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jeg besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​