Renovering af badeværelse og nyt badeværelse

Hos Murermester Jonas Meldal tilbydes både små og store former for renovering af badeværelse. Renoverer du dit badeværelse, kan det få et anderledes udtryk, så det vil føles som nyt. Jeg foretager renovering af badeværelse og laver nyt badeværelse hos private og erhvervskunder i og omkring Lyngby, Gentofte, Hellerup, Søborg og Holte, men jeg dækker også resten af Sjælland. Vi tilbyder også renovering af hus.

Hvad end du ønsker et helt nyt badeværelse eller en badeværelsesrenovering, står jeg klar til at hjælpe. Min store erfaring i branchen gør mig kompetent til at udføre forskellige former for renoveringsopgaver. Jeg hjælper desuden gerne med rådgivning omkring materialevalg og giver gerne inspiration til, hvordan du kan pifte dit badeværelse op.

Hvad koster en renovering af badeværelse?

Omkostningerne ved en renovering af badeværelse afhænger af flere parametre.

Først og fremmest har opgavens omfang en betydning. Hos mig vil du dog altid modtage en billig pris, ligegyldig hvilken opgave jeg skal løse for dig.

Når der skal laves nyt bad eller andet renoveringsarbejde, benytter jeg altid kvalitetsleverandører. Dette er din garanti for, at badeværelset bliver bygget af markedets bedste produkter. Du er altså garanteret et holdbart badeværelse af høj kvalitet.

Ring for nyt badeværelse

Kunne du tænke dig at modtage et godt tilbud på renovering af badeværelse eller et nyt badeværelse, skal du ikke holde dig tilbage med at kontakte mig.

Du kan ringe på telefon: 40 88 96 59 eller skrive til e-mail: kontakt@murermester-jm.dk. Du kan også udfylde formularen lige her på siden, og så vender jeg tilbage med flere informationer om priser med mere.

Skriv eller ring til mig

​Står du og har brug for min hjælp? Kan du altid ringe til mig på tlf.: ​40 88 96 59. Eller har du eventuelle spørgsmål til mig kan du benytte formularen her. 

Jeg giver dig:

Professionel rådgivning

Hurtig udført arbejde

Kvalitetssikkerhed

Råd og vejledning 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt