​Renovering af hus og ombygning udført af kompetent murer

​Er du utilfreds med udseendet af dit hus? Så er det sikkert noget, der kan fikses, hvis du får foretaget en renovering af hus. Dette er netop, hvad jeg som murer kan hjælpe dig med. Murermester Jonas Meldal tilbyder ombygning og renovering af hus til private og erhverv i lokalområdet, herunder blandt andet Lyngby, Gentofte, Hellerup, Søborg og Holte, men jeg dækker også resten af Sjælland.

​Jeg tilbyder både små og store former for husrenovering. Vi tilbyder fx. renovering af badeværelse. Det afhænger udelukkende af dine behov og ønsker. Min store erfaring indenfor faget gør mig kompetent til at udføre forskellige former for renovering. Du kan altså trygt vælge mig som din næste samarbejdspartner.​

Hvad koster en ombygning?

Uanset om du ønsker at få foretaget en større eller mindre renovering af hus, står jeg klar til at hjælpe. Om der er tale om en tilbygning, ombygning eller en lille renovering, spiller altså ingen rolle for mig. Hos mig vil du desuden altid få et godt tilbud til konkurrencedygtige priser. For mig er kundens tilfredshed det vigtigste. Derfor lægger jeg en ære i at løse en opgave efter den højeste faglige standard. Jeg gør mig derfor altid umage under hele processen, hvad end det er i forbindelse med rådgivning eller oprydning.

​Kontakt mig for at høre mere renovering af hus

Hvis du står og mangler en murer, der kan tilbyde professionel rådgivning samt hurtigt og grundigt udført arbejde til gode priser, kan du kontakte mig med det samme. Hos mig kan alle kunder få et tilbud på en ombygning eller anden renovering af hus. Jeg kan kontaktes på telefon: +45 4088 9659 eller på e-mail: kontakt@murermester-jm.dk

Modtag et uforpligtende tilbud på din mureropgave

Udyld formularen her hvor du beskriver din opgave, og så vender jeg retur med et tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

hvad siger mine kunder?

Anmeldelser på Håndværker.dk

Jeg har gode anbefalinger og udtalelser på Håndværker.dk, Danmarks håndværkerportal.
​Se dem herunder eller klik ind og læs mange flere via linket herunder.

Flotte nye fliser, køkken

Jonas satte fliser op i hele køkkenet. Det gik hurtigt og ser godt ud. Alt blev leveret til aftalt tid og pris. Stærk anbefaling af Jonas herfra, og fuld tilfredshed på alle parametre.

Peter Hedegaard – August 2019

Nye klinker på trappe

Vi fik muret vores trappe ind til huset op og lagt nye klinker. Jonas udførte et superflot arbejde, som vi er meget tilfredse med. Vi vil varmt anbefale Jonas og hans arbejdskraft.

Susanne og Arne – juni 2020

Renovering af badeværelse

Jonas har udført et virkelig godt stykke arbejde ved at sætte nye fliser op i hele mit mini-badeværelse. Rummet har en del skæve vinkler og hjørner, men det har slet ikke været et problem for Jonas.

Mette Olsen - septemper 2019

Se flere anmeldelser på Håndværker.dk –

uforpligtende tilbud

Murermester med mangeårig erfaring

Hos Murermester Jonas Meldal bygger jeg på høj kvalitet og kundetilfredshed.
​Jeg er altid omhyggelig i mit arbejde, og leverer et ordentligt produkt til aftalt tid.

Vi er ligeledes​ medlem af Byg Garanti

Er du interesseret?

Indhent et uforpligtende tilbud på
​din næste mureropgave

​Murermester Jonas Meldal er din kvalitetsbevidste rådgiver og murermester. Jeg samarbejder med kvalitetsleverandører, så du kan stole på, at din opgave bliver udført med markedets bedste service.

Telefon

+45 4088 9659

adresse

Emil Pipers vej 26 st. th., 2800 Kongens Lyngby

Klik her for rutevejledning

Vil du have en pris på din opgave?

Jeg sidder klar til at modtage din henvendelse. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jeg besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​